Passa al contingut principal

Els jutges i la llei del Si és Si.

 Llegeixo en un article la magistrada especialista en violència de gènere parlant de la llei del si és si que segonns ella està mal feta i per aixó s' han reduit penes a violadors i a delinquents sexuals. 

Segons la jutgessa la llei està mal feta i els jutges en aplicar-la han hagut de reduir les penes als delinqüents sexuals. 

Aqui sorgeixen vàries qüestions una dels legisladors que han fet la llei. 

I l' altre de l' aplicació d' aquesta llei i de si no hi hagut fins polítics per part dels jutges per desligitimar el govern i les seves lleis. 

Sorpren que els jutges en aquest i la justicia hagi sigut tan ràpida en aplicar aquestes rebaixes. 

Sorpren que segons diu aquesta jutgessa ells han d' aplicar la llei, i sorpren el poc valor moral a l' hora d' aplicar una llei que deixant anar a violadors posa en perill la seguretat de les persones. 

Sorpren que els drets a delinquir estiguin per sobre als drets de no ser agredit, tant per la llei com el paper dels jutges en aplicar ho sense massa problema moral. 

Quan la realitat judicial va clarament contra els drets básics dels ciutadants, sorpren que els jutges no trobin cap argumentació legal per aplicar mesures que no siguin injustes. 

O és que sent malpensats aquests jutges el que volen és ridiculitzar el govern per fer-lo caure encara que sigui a costa de deixar anar delinquents sexuals. 

Lògicament que no falti que la magistrada diu que ella treballa per fer el bé i posar els dolents a la garjola i aprofita per demanar més mitjans, més diners, com sempre plorar que no faltii dir que demana pel bé de la societat també que no falti.  

 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Filosofia i democracia

  En una carta al director de lavanguardia un tal Josep Maria Torras Coll fa una petita disertació sobre per que la filosofia és marginada dincs el sistema educatiu.  No puc estar més d' acord amb aquest senyor. La filosofia és la principal eina de la raó que tenim els humans per reflexionar i aprofundir sobre la realitat. No hi ha millor forma per controlar a la societat que deixar els seu jovent sense capacitat de reflexió. 

Companys de bar.

És curiós que els amics d' un bar el tracte que es donen, les baralles de bar físiques abans eren abundants avui en dia ja no tant.  Però per què tantes baralles en els entorns socials i en aquest cas lúdics.  Un company en el bar veia com em donava un tracta vexatiu i humiliant. Volia estan a la mateixa taula que anés a demanar per ell quin era el wifi del local. I m' exigia a mi que l' anés a demanar justificant que estava mig metre més a prop del cambrer.  Era realment que li feia mandra demanar-lo a ell? Ja pot ser, era que a més em volia humiliar una mica? També pot ser i crec que la segona és la més provable tenint en compte la seva forma de ser i la forma de relacionar-nos els dos.  No deixa de ser curiós que els humans aprofitem les petites coses per humiliar-nos i matxucar-nos.  L' endemà és a dir avui he estat pensant del fet i el  mal regust de boca que m' ha deixat.  Ell segur que n' hi ha pensat en la situació i el seu comportament. Provab...